Pića i napici

Pivo Tamno pivo

Nikšićko tamno 0.33l (6,2% alc.)

Ostali proizvodi u grupama

Nikšićko tamno 0.33l (6,2% alc.)

Nikšićko Pivo
(330ml)
Cijena: 0,98 € (Prodaje se na komad/pakovanje)
Ocijenite proizvod

Opis proizvoda

Nikšićko Tamno svojom punoćom ukusa i jedinstvenom aromom drugačije je od ostalih piva na tržištu. Nikšićko Tamno pruža svojim potrošačima pravi užitak i prepoznatljiv ukus. Jedinstvena kombinacija sastojaka čine ovo pivo savršenim spojem sa hranom zaokružujući njen ukus i doprinoseći da svaka aroma bude dodatno naglašena, a užitak još potpuniji.

Nikšićko Tamno je po mišljenju pravih poznavalaca piva najbolje tamno pivo na našem tržištu i može se porediti samo sa specijalnim pivima svjetske klase. Nikšićko Tamno pivo se pravi od najfinijih vrsta aromatičnog slađa, čiste vode i specijalnih sastojaka. Svojim potrošačima pruža užitak i poseban prepoznatljiv ukus. Zbog svojih  posebnih sastojaka dobro se slaže sa ukusnom hranom.

Nikšićko Tamno sadrži 6,2% alkohola. Treba ga čuvati na tamnom mjestu, na temperaturi od 5 do 15 stepeni celzijusa, a najbolje je poslužiti ga ohlađeno na temperaturi od 5 stepeni celzijusa.

Njegov diskretni šarm i osobeni karakter, doprinijeće pravom raspoloženju u svakom društvu. Uživajte u vanserijskom ukusu svake njegove kapi!