Mi pridajemo veliki značaj Vašoj sigurnosti na našoj web stranici. Koristimo vrlo sigurne sisteme kako bi osigurali da Vaši lični podaci koje nam povjerite koristeći našu web stranu mojSupermarket (kao što su vaše login informacije ili druge lične podatke) ostanu potpuno zaštićeni.

Vaš pristup na mojSupermarket i korišćenje naših usluga

Vi pristupate sajtu mojSupermarket bez logovanja i ostavljanja bilo kakvih podataka.

Kao neregistrovani korisnik imate mogućnost pregleda proizvoda i cijena (bez ostavljanja ličnih podataka ili lozinki) i tako sve do momenta započinjanja procesa kupovine. Započinjanjem procesa kupovine od Vas će se zahtjevati da ostavite neke lične podatke koji će biti korišćeni za formiranje Vašeg profila a nadalje za eventualnu dostavu i ostalo, a u skladu sa pravilima privatnosti. Pri registraciji ćete morati formirati i lozinku koja će štiti Vaš profil od eventualnih zloupotreba. Lozinke su pohranjene na našim serverima koji koriste 160bit Hash kriptografski algoritam.

Registraciju je takođe moguće napraviti jednostavno povezivanjem Vašeg Facebook profila.

Vaše korisničko ime i lozinka u supermarketima

Prilikom započinjanja kupovine Vi se registrujete u mojSupermarket. Podaci koje ste ostavili prilikom registracije biti će korišćeni samo za registraciju u mojSupermarket (gdje će Vam biti omogućen pregled i selektovanje proizvoda u korpu), ali ne i za eventualnu dostavu. Znači da ćete se morati posebno registrovati za isporuku, odnosno kreirati nalog za isporuku. Jednom dati podaci prilikom registracije za isporuku će biti sačuvani na našem serveru radi lakšeg korišćenja stranica odnosno onog djela koji se odnosi na završetak kupovine i isporuku porudžbine, i biti će korišćeni samo za isporuku. Ove podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe.

Prenos sigurnih podataka

Mi koristimo Secure Sockets Layer (SSL) tehnologiju za šifrovanje Vaših podataka. To garantuje bezbjednost Vaših podataka.

Kako provjeriti sigurnost podataka?

Svaki put kada ostavite lične podatke ili podatke za plaćanje na našoj web stranici, provjerite da li je u Vašem web browseru uključen "save mod", (pogledajte na dnu stranice Vašeg web browsera i trebali biste vidjeti zatvoreni katanac).

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za sigurnosu politiku, pogledajte naše Uslove i pravila korišćenja ili nas kontaktirajte: info@mojsupermarket.me