mojSupermarket je nova vrsta internet servisa koji  Vam omogućava da u realnom vremenu pregledate Našu ponudu, upoređujete cijene proizvoda, poručite i platite poručene proizvode online ili po prijemu pošiljke, karticom ili gotovinom.

Pravljenje šoping liste od sada je prava zabava. Udobno smješteni, iz svoga doma ili kancelarije, uz kafu možete birati proizvode prema raspoloživom budžetu i praviti listu Vaše kupovine, informisati se o cijenama proizvoda, ili poručiti odabrane proizvode iz Vaše korpe koji će Vam biti dostavljeni u vremenu koje ste naznačili prilikom poručivanja i tako obaviti trgovinu bez odlaska u supermarket. Cilj je omogućiti Vama da uz novi način trgovine koji omogućava naš internet servis mojSupermarket, ne mijenjajući Vaše navike uštedite vrijeme i novac.

mojSupermarket automatski sabira cijene artikala koje dodajete u korpu i predlaže zamjene odabranih artikala za proizvode istih ili sličnih karakteristika istog proizvođača koji imaju nižu cijenu, ili za proizvode istih ili sličnih karakteristika, drugog proizvođača koji su jednostavno jeftiniji. Pored toga, mojSupermarket Vam nudi i uslugu informisanja o uticaju proizvoda na zdravlje.

Šta to znači?

Na poleđini svakog proizvoda istaknute su informacije o proizvodu koje zadrže podatke o njegovom sastavu. Sastav proizvoda je bitan za zdravlje konzumenata, a mi smo tu da za Vas prikupimo sve te podatke i prezentujemo Vam kako taj prozvod na osnovu svog sastava utiče na zdravlje. U tom smislu mi ćemo Vas informisati o svim nutricionističkim vrijednostima proizvoda koji se odnose na kaloričnu vrijednost.

Mi ne želimo da mijenjamo Vaše navike, već ćemo Vam pomoći da pronađete najbolju ponudu, te Vam predložiti  najpametniju trgovinu, odnosno dodatne mogućnosti uštede kako bi na najbolji način uštedjeli  Vaše vrijeme i što je još važnije, Vaš novac. Vaše je samo da odaberete željene proizvode, a mojSupermarket  radi za Vas.

Prilikom registracije potrebno je da unesete tačnu adresu kako bi isporuka bila brza i precizna. Unosom tačnih podataka biti ćete u mogućnosti da koristite sve mogućnosti našeg web servisaRadi lakšeg i bržeg pregleda podjelili smo trgovinu na grupe, što Vam u startu skraćuje pretragu. Sve što treba da uradite jeste da odaberete grupu proizvoda koju želite da pregledate i  započnete kupovinu!

mojSupermarket  možete koristiti na nekoliko načina i to: samo u informativne svrhe, možete napraviti šoping listu odnosno napuniti korpu i poručiti proizvode iz svoje korpe online ili samo uporediti cijene, a potom odštampati listu i poći u kupovinu.Na Vama je da odaberete način korišćenja naših web strana. 

mojSupermarket  je 100% ekonomski nezavistan od trgovačkih kuća koje posluju na teritoriji Crne Gore, te niko od njih nema nikakav vlasnički udio u našem konceptu pametne trgovine.